Hozzávalók:
0,5 l tejföl
250g háztartási keksz
4-5 kanál lekvár (attól függően, hogy milyen ízű sütit szeretnél, mi eper lekvárt használtunk)
1 csomag vanilliás cukor
esetleg egy kis fahéj
díszítésnek valamilyen gyümölcs
Elkészítése:
A lekvárt összekevered a tejföllel, hozzáadod a vanilliás cukrot is (egy kicsit lehet hagyni a tetejére is)
kibélelsz egy tálat keksszel, megkened kb a krém felével, még egy rétg keksz, rá a krém másik fele. Kis vanilliás cukor vagy fahéj a tetejére.
Díszítésnek valamilyen gyümölcs a tetejére
1 órára beteszed a hűtőbe, és már tálalható is.
Nagyon finom, különösen hűsítő ilyen tikkasztó napokban amikor kiveszed a hűtőből a kellemesen hideg és
nem túl édes sütit.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése