Összes oldalmegjelenítés

2012. november 11., vasárnap

Almás-pudingos töltött keksz

Hozzávalók:

1 csomag háztartási keksz
2 db alma reszelve
5dkg cukor vagy xilit
2 kávéskanál őrölt fahéj
1/2 citrom reszelt héja
1 csomag puding por
3dl víz


Elkészítése:

A kekszek felét egyesével egy nagyobb tálcára vagy tálra helyezem.
Elkészítem a pudingot, vízzel.
Lereszelem az almát és a pudinghoz adom a fahéjjal és a citromhéjjal együtt.
Egy kanál segítségével a kekszekre teszek a masszából,
majd befedem a maradék kekszekkel.

Másnapra puhul meg és lesz igazán finom.

Csokimázzal is bevonhatjuk, de anélkül is finom.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése