Összes oldalmegjelenítés

2013. november 29., péntek

Rizotto

Hozzávalók: 



Rizs ( minden főre 1,5 maréknyi )
2-3 evőkanálnyi étolaj
6 kisebb újhagyma
1 paprika
10dkg gomba
1 konzerv borsó
2 szál kolbász
1 avokádó

Elkészítése:

A rizst előfőzzük 10 percig, egy másik edényben megpirítjuk kevéske olajon  a hagymát majd errejön a paprika, kolbász és az egyéb zöldségek, amikor megpuhultak kevéske sót és borsot adok hozzá, majd összekeverem a rizzsel, kicsit együtt párolom .
Az avokádót csak tálaláskor adom hozzá, nyersen kockázva.

Nagyon egyszerű és gyorsan elkészíthető, más zöldségekből is.

Jó étvágyat kívánok!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése