Összes oldalmegjelenítés

2021. február 25., csütörtök

Narancsos házi csoki triple seccel

Hozzávalók:
 5  dkg tejpor
10 dkg cukrozott kakaó
  5 dkg kókusz zsír
0,7 dl víz
2 EK vanília aroma
1 EK méz
2 EK triple sec
2 TK instant kávé
Kandírozott gyümölcs ( narancshéj) 
Triple secbe áztatva

Elkészítése:

A vizet a cukrozott kakaóval és a mézzel addig kevergetem, amíg kezd sűrűsödni picit, majd hozzá keverem a tejport. Lekapcsolom alatta a tüzet és beleteszem a kókuszzsírt, kàvéport és a kandírozott narancshéjat. 
Kihűlésig kevergetem, hogy ne csapodjon ki a Kókuszolaj. 
Formákba helyezem és pár órára hideg helyre teszem, pl kamrába. 

Jó étvágyat kívánok! 






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése