Összes oldalmegjelenítés

2012. május 20., vasárnap

Vajon párolt spárga

Hozzávalók:
 1 csomag spárga ( sárga )
5 dkg vaj
só, bors
petrezselyem
10 dkg császárszalonna

Elkészítése.

A megpucolt spárgát sós vízben kb 20 perc alatt előfőzöm, majd egy vajjal kibélelt
jénai vagy egyéb sütőbe helyezhető edénybe teszem, só, bors kerül még rá és kb,15 perc
alatt puhára párolom az előmelegített sütőben.
Közben a szalonnát kockákra vágom majd  zsírjára sütöm és a felvagdalt petrezselyemmel együtt meghintve
tálalom. Őrölt tarkaborssal fűszerezem.

Önmagában vacsora vagy ebédre köretként ajánlom.
Jó étvágyat kívánok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése