Összes oldalmegjelenítés

2013. február 23., szombat

Citromos Kata - misu


 Hozzávalók:

30 db babapiskóta
8 kanál kristály cukor
3 vanilliás cukor
2 db citrom
1 nagy tejtöl
2 zacskó tejszín (1/2liter, felverhető tejszínhab)

A díszítéshez: meggy vagy csoki reszelék


Elkészítése:

A tejfölt a cukorral és a vanilliás cukorral habosra keverem a két citrom héját belereszelem, kettévágom és a levét is bele nyomom.
A tejszínt habosra felverem. 
Egy tálba egymás mellé lerakom a babapiskótát , lecsöpögtetem citrom lével, rásimítom a krém felét. 
Újra babapiskótát rakok le, majd a maradék krémet is rásimítom. Egy éjszakára beteszem a hűtőbe. 
Tetszés szerint diszítem  gyümölccsel, vagy csoki reszelékkel.

Jó étvágyat kívánok !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése