Összes oldalmegjelenítés

2012. március 15., csütörtök

Zacskóban sült csirkeszárnyak

Zacskóban sült csirkeszárnyak

Hozzávalók: 3 személyre
1db sütőzacskó
6db csirkeszárny
3 nagyobb burgonya
1/2 hegyes erős paprika
2 közepes vöröshagyma
1/2 közepes fejű lilakáposzta
1 szál csípős csabai kolbász

sültcsirkefűszersó
kevés tárkony a káposztára
1 evőkanál barnacukor
csipet só
pár tekerés bors az őrlővel

Elkészítése:

1. csirkeszárnyakat jól megmosom és egy tálkában összekevere (bepácolom ) a fűszerkeverékkel és állni hagyom kicsit.
2. megpucolom a burgonyát, megmosom majd kis kockákra vágom és vagy csak simán vagy fűszersóval összekeverem és belehelyezem a sütőzacskóba.
3.a hagymát megpucolom és felaprítva a krumplihoz adom.
4.a hegyes erős paprikát és a kolbász karikákat is beleteszem
5.erre jönnek a csirkeszárnyak
6. végül a lilakáposztát is megmosom majd csíkokra vágom és sózom , cukrozom és egy kis tárkonnyal fűszerezem . (majorannával is finom ).

7. Bezárom a zacskót és sütőben kb 50 percig sütöm.

Zöld salátával tálalom

Jó étvágyat kívánok !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése