Összes oldalmegjelenítés

2011. május 15., vasárnap

Tejfölös lecsó

Hozzávalók:

személyenként 3 db nagyobb paprika
1/2 kg paradicsom 4 főre
 2 db nagyobb vöröshagyma
 2 gerezd fokhagyma 
1 csípős zöldpaprika 
2 vékony szelet császárszalonna 

só, bors, őröltkömény
1 pohár tejföl 
2 evőkanál étolaj
4 pár virsli vagy ízlés szerint füstölt kolbász


Elkészítése: 

Az olajat a felkockázott császárszalonnával felhevítem, beleteszem az aprított hagymákat és üvegesre párolom.
Egy kis köménymagot szórok rá, majd jöhet a felkockázott paprika, majd mikor már kicsit párolódott hozzáadom a paradicsomot is ( szintén aprítva ), majd jöhet a virsli vagy füstölt kolbász darabkák,
sóval, borssal ízesítem esetleg egy erőleveskockát is elvisel.
A tejfölt csak a végén adom hozzá és hagyom egyet forrni és már kész is.



Jó étvágyat kívánok hozzá!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése